Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omfamning


inom det ofattbara

vandrar så varsamt
viskar stegen
genom humlebrummande
fjärilsskymning

omfamnas av blomdoft

andas bottenlöst




Fri vers av forskaren
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-18 00:18



Bookmark and Share


  Rachel Roth
mycket, myckert vackert och milt
2008-01-09

  KristinaE
.. uppskattar de omfamnande orden med en underbar titel!
2007-12-29

  Michaela Dutius
Bedövande vacker. Hittar inte orden så jag stannar här
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

forskaren