Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad en väldigt speciell vän


Du hjälpte mig på ett sätt som ingen annan gjort

Du gav mig din hand

hjälpte mig upp från graven

 

Fick mig att lyssna

till mitt inre

 

Min tacksamhet är stor

och du lär alltid

ha en speciell plats

i mitt hjärtas innersta vrå

 

Livet består oftast av mycket jobb

men du fick mig att våga kämpa

för det

på ett sätt som ingen nånsin kunnat

och det betyder

mer än alla ord

i världen för mig

du är en sann vän i mitt hjärta




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 13:41



Bookmark and Share


    eva m h
En sådan vän är guld värd!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson