Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filmen ”Pica pica” handlade om just vad titeln säger, nämligen skator i Västerort i Stockholm.


Skator är roliga

Utanför mitt fönster sover en skata
i denna kalla decembernatt –
Mor tyckte att skator var roliga att se på
Det tyckte Gustav III också
Vad tycker skatorna om oss?
Jag såg filmen ”Pica pica”
Den var bra
Skator är roliga




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 424 gånger
Publicerad 2007-12-18 14:13



Bookmark and Share


    eva m h
Jag har också sett filmen Pica Pica en gång för länge sen.
Den var kul har jag för mig.
Jag skrev om en skatas julbad förra julafton om du har lust att läsa
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP