Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanden i timglaset

Tiden har runnit ut.
Sanden i timglaset har nått botten.
Det finns mer att ge
Det finns mer att se,
men jag får se
det jag måste se
någon annanstans

Håll min hand
Jag är vid slutet nu
Min resa kommer aldrig att göras om,
men den kommer att vara för evigt
Inom dig
Snälla, jag ber dig låt mig leva kvar




Fri vers av Dammad
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-12-18 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dammad
Dammad