Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Med nyfärgat hår

 

 

 

 


jag såg mig själv i spegeln
en ung man
med en blick som är så tom och död
jag känner mig så svag
men visar det inte för någon


jag svagast på denna jord utan min kärlek

jag tittade i spegeln
på mitt långa svarta hår
och kom fram till att jag borde göra något åt min utväxt

så igår färgade jag mitt hår
brunt
för jag har tröttnat på svart
och jag minns att du tyckte att brunt skulle passa mig

att färga håret
är en helt vardaglig sak
men det var ändå så väldigt speciellt

för den där doften av nyfärgat hår
tog mig tillbaka till den där natten
våran sista natt
då du färgade ditt hår

de tankar som jag tänkte den natten
kom tillbaka
för jag minns allt som om att det var igår
hur jag torkade färgen som rann nerför din panna
hur jag log mot dig i smyg
och tänkte att jag är så lycklig som har dig
världens underbaraste och vackraste tjej

men jag förlorade dig den natten
ditt hjärta stängde sin dörr
även om jag står där utanför än
i bitande kyla
och hoppas att jag ska få komma in igen

men den drömmen känns så avlägsen nu
så jag sitter här
med mitt nyfärgade hår
och doften
den får det nästan att kännas som om du var här

men när jag blundar
så är du aldrig där

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-19 08:22



Bookmark and Share


    kalle.b
sorglig men skitbra
berör mej när ja läser den
2008-01-17

  Louise. J
Romantiskt och så tagande.
Du rockar Nicklas! Applåd..
2007-12-20

    RebeccaW
Sådär härligt sorglig o berörande text, gillar dina egna liknelser...
Fan, jag diggar allt som handlar om hårfärg, så den här var skitbra:)
2007-12-19

  Hans w-art Westlund VIP
välskriven finstämd romantisk och sorglig
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP