Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag envisas, för jag tycker det är kul, här är mitt tionde julkort . Det ger jag till ALLA VÄRLDENS BARN !


GOD JUL ALLA BARN !!!

Om jag vore jultomten
Så skulle jag
Satsa på HOPPET
triljarder, JA !!

Den bästa julklappen
till ALLA barn
Ett tryggt HEM
skulle barnen ha
med mamma och pappa
god mat och dryck
de bästa av klappar
varmt och tryggt

Glädje och musik
på alla världens språk
barnslig och kul mystik
inget strul och bråk

Ja, HELA VÄRLDEN skulle samlas
som en enorm FAMILJ
ALLA kunde svamla
på skoj, bara lite ding

Vi skulle leka ALLA LEKAR
som finns i VÅRAN VÄRLD
Micke, Jean och Fadi mekar
ALLA FLICKOR leker \"flärd\"

Och i sin tomtefåtölj
sitter han förnöjd
Ja, Santa Klaus
är glad
för barnens bästa dag.........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-19 09:34



Bookmark and Share


  aol
så fint mats jag blir rörd gillar din värld
en stor julkram från mej
2007-12-23

  Lyckohäxan Enediel
Så lyckliga alla världens barn skulle få vara...om det var din värld de fick leva i!
Jättefint skrivet :)
2007-12-19

  charlotte hedendahl
Ett julkort vackert som få! Har sagt det förut, jag vill bo i en värld som styrs av dig!
2007-12-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
J ust och rätt
U nderbart på alla sätt
L juvligt, det på barnens
* liv sätter sprätt
T*A*C*K M*A*T*S*EN
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska