Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom slutna väggar vilar tystnaden

du
jag
minnen
vi
tillsammans i en evighet
utan tid och rum




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-19 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin