" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Två i En

 

 

det blåsvarta som sänkte sig
du tog mitt sista andetag
var natten
flämtande
på flykt undan dagen
försöker jag fly från dig

en evig kurragömma
jag kommer aldrig undan




Fri vers av Nattviol
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-19 17:04



Bookmark and Share


    sleepwalking
Magnifikt.
2007-12-20

  AllNamesRTaken
BRA!!! :)

Kul med ett sånt grepp!

Bara ordet \"du\" i början som gör det svårare att läsa ut dikten på båda sätten. Skulle man kunna hoppa över det och ände behålla din tanke?

Skit fin dikt!
2007-12-19

    Ken Cassel
Ja; tre överaskningar i en!
Instämmer fullkomligt!
Kram
2007-12-19

  Lena Krantz VIP
Ha ha...den här var listig minsann!
Egentligen är den som ett litet kinderägg, tre överaskningar i en!
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol