Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre ordspråk!

Tre ordspråk!

När snålheten bedrar visheten!

Jag köper kvantitet istället för kvalitet

Det huvudet inte klarar av får kroppen lida för!

Fan!
Nu står jag här på flygplatsen och kommer på att jag har glömt mitt pass hemma

Man gör inte det mot någon annan det som man själv inte vill bli utsatt för!

Kom igen då grabbar så mobbar vi han lite
Han är ju så töntig

Ps
Ni har säkert några egna ordspråk i fickan någonstans




Fri vers av Ken Cassel
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-19 16:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Bra ordspråk...jo men ska inte ta dem- än i allafall- min mormor tillhörde dem som mer elle rmindre talade i ordspråk så hon lämnade ett lager i arv!
2007-12-19

    Nattviol
´tala är silver
tiga är guld..`

ett rätt märkligt
ordspråk som stämmer
ibland likaväl som det
inte gör det annars..

; )
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel