Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This is me



Ångande hett vatten
rinner längs en otillräcklig kropp
Det smeker hennes former
och glömmer inte en enda vrå

Dra in magen för fan
och sträck på ryggen
Spegeln hånler tillbaka
Du kan väl åtminstone
försöka

Kranen vrids
och vattenflödet stängs av
Invirad i en handduk
med långt blött hår
och synliga ärr

Det här är jag, tänker hon
Sorligt men sant
Detta är jag




Fri vers av sleepwalking
Läst 491 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-19 20:14



Bookmark and Share


    imnotfinished
jättejättejätte fin. den här och alla andra med.
2008-12-06

    Jea
Du är fin :)
2007-12-20

    CaMillA
denna var riktigt, riktigt bra tyckte jag... Lämnar mycet åt egna tankar. Fint skrivet
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking