Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det elfte julkortet sitter som handsken, det skickar jag nämligen, med varm hand, till ALLA NI POETER HÄR på sighten..


GOD JUL, ALLA POETER !!!!!

God Jul alla poeter
både ung och gammal
och ni vet vad jag heter
så det blir fröjd och gamman

God Jul alla poeter
skriv så det glöder
som riktiga maneter
både systrar och bröder

God Jul alla poeter
Visst kan vi lova varann
att den bästa planeten
ska vi hålla varm

God Jul alla poeter
år 2008
våra nyårsraketer
skall skjutas med måtta.........





Fri vers av Mats Henricson
Läst 602 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-20 11:03



Bookmark and Share


  glittervakuum
tack och en underbar jul önskar jag dig
2007-12-20

  Last Word Spoken
Tack detsamma rara du!!!
2007-12-20

  thyra
GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!
2007-12-20

  Lena Krantz VIP
GOD JUL tillbaks!
Forfarande firar vi inte så olikt så som man gjorde i Norden i forna dagar. Man drack jul (även då) och åt gott och satte ut en havreruska till Odens häst. Och så fick man inte släppa in någon i huset under julnatten för det kunde vara Oden (Jólner) som kom flygande med sin härskaror för att ställa till elände.
2007-12-20

  Lyckohäxan Enediel
Önskar dig en härlig jul! Snyggt diktat!
2007-12-20

  Christer Eriksson
ähhh..
2007-12-20

  Dude
Detsamma till dig
2007-12-20

  prinscess VIP
God Jul på dig med
sänder dig en varm tanke tillbaks
2007-12-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
G*O*D J*U*L
S*I*R S*J*Ä*L*V-
K*L*A*R*T V*I
M*E*D G*O*T*T
M*O*D I D*I*K*T*E-
R*I*E*T K*Ö*R
2007-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar fira jul.
2007-12-20

  isabel louise
God Jul och Gott Nytt År på dej!
2007-12-20

    Maria Malm
God Jul
2007-12-20

    Lindizz
God Jul..fint skrivet med ett gott flyt!
2007-12-20

    Anonym Ängel
GOD JUL :)
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska