Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Tack du fina\"


Sköna ord

Mitt ansikte fylls av glädje vid tanken av dig.
Vintern är kall och himmlen är grå, luften är skön men endå rå.
Dina ord är som en känd tavla, omtyckta.
Jag blir fylld av värme och kärlek vid varje bokstav som målar upp en bild.
Sommarnatten är härlig och mild, vindarna viskar de ord som jag inte kan höra.
Sommarbrisen ger mig dem känslorna som jag inte kan röra.
Att du finns är ett stort privilegium, bara veta att du existerar.
Långt borta, fast endå nära...du finns där jag är även om jag inte dig kan röra.

I min hand ett parfymerat brev jag håller, utan på fylls av en rad av ord.
Gör allt för dig, även bli kapabel till mord.
Jag växer starkare för varje dag och ett enda litet ord, så är min dag gjord.
Tack du fina.




Fri vers av Mysterica
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica