Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Jag skulle ge dig allt du vill ha, snälla du ta mig till din varma famn. Håll om och kasta ut ett budskap att du allt det jag har vill ha.\"


Vad vore jag utan dina andetag?

Vad vore jag utan dina andetag, drömmarna fladdrar förbi...
Du finns inut alldeles vit, har jag tappat bort vårat språk?
Jag kan inte gå, kan inte hjälpa att jag faller som en tår.
Jag känner värmen från dina andetag, vågar jag väcka din sovande själ?

När du inte ser, när du inte hör så viskar jag det som jag inte vågar säga när du är vaken.
Framför mig står du alldeles naken, ingenting döljer din själ.
Jag ryser av lust, och dina armar breder ut sig som vingar.

Jag kan inte leva utan din luft i mina lungor, vad blir jag utan dina andetag?
Mitt hjärta ligger som en fjäder i din hand, lätt och tillgängligt.
Ta det och älska det, gör vad du vill med det.
Jag skulle ge dig allt du vill ha, snälla du ta mig till din varma famn.
Håll om och kasta ut ett budskap att du allt det jag har vill ha.

Utan dig är jag ingenting, utan din luft i mina lungor...vad är jag utan dig?




Fri vers av Mysterica
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-12-20 22:14



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Så innerligt och vackert att man blir tårögd!!!
Jag är andlös!
Du har en otrolig gåva! Var rädd om den, och skriv, skriv!!!
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica