Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Ingen telefon kan ta platsen för ditt leende\".


Slingrig kärlek

Vi är på denna resan, hur långt kommer vi.
Jag vet att jag är levande från det ögonblicket jag såg dig.
Bara ett hjärtslag från dig får mig vara lung, när jag behöver dig så sluter jag ögonen.
Allt jag vill ge dig finns så nära, när jag behöver kärlek så håller jag ut mina händer och känner dig där.
Ingen telefon kan ta platsen för ditt leende, jag kommer resa hela mitt liv för att hitta dig.

Det är inte enkelt när vägen är slingrig, alla omvägar gör bara att jag älskar dig ännu mer.
På natten drömmer jag om dig vid min sida, tillsammans resande på denna långa väg.
Ligger på ditt bröst och känner igen din vackra röst, dina hjärtslag gör mig lugn.

Jag saknar dig, jag saknar dig så förfärligt.
Varje gång jag tittar igen så försvinner du, lämna mig inte.
Jag är helt säker på att du är den utvalda, livet är ett mysterium.
Det är något som jag inte riktigt kan förklara för dig, jag är så kär i dig.
Om jag har sagt det 100 gånger innan så förvänta dig 1000 till.




Fri vers av Mysterica
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 22:27



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Andlöst vackert, ljuvligt innerligt...
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica