Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En längtan och tillika en rädsla över Jagets bevarelseform


Mörker

Vill du hålla min hand
när jag berättar om mina svek

Ler du fortfarande mot mig
när jag blottat mitt innersta

Är du fortfarande hos mig
när jag biktat mina synder

Står du kvar
när jag visat mitt mörkaste rum







Fri vers av Flöde
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-20 22:40



Bookmark and Share


    Brell
Rädsan för att blotta sig, rädslan för domen, rädslan för att bli övergiven......ack vad det känns....igen....

BRA!
2008-01-14

    Klöver knekt
Äkta står kvar! Tvivel många bär. Bra skrivet.
2008-01-07

  NågonAnnans
fint skrivet!
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde