Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktig julskyltning



I den svarta natten
Går planet in för landning på Bromma
Så fantastiskt vackert att se Stockholm
Luften är klar och kall
Alla ljus som lyser
I julens färger
Och de vanliga vita
Världens största julskyltning
Vatten, ljus och ringlande vägar
Med bilar och gatljus
Det är grejor mot skyltsöndan




Övriga genrer av LassO
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 22:53



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
En fin skildring åt en av världens vackraste städer. När jag kommer till Stockholm med tåget, har jag ofta tur, för solen skiner och de gamla husen i inloppet lyser som guld. Mitt hjärta blir alltid så fyllt av fosterlandskärlek och jag säger varje gång \"detta måste vara världens vackraste huvudstad\"
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO