Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt aldrig morgonen visa sig


kom
vira natten
runt mina
axlar
värm mina händer
under
din hud
viska kärleksord
genom
min navel
förgör mina tankar
med dina ord.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-21 00:25



Bookmark and Share


  utstött
underbar dikt
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin