Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten jul- och nyårsbetraktelse med tyngdpunkt på 2007 och vad detta år inneburit för kreti och pleti.......


2007- Slutord (tio da´r i förskott)

2007
snart till ända nu
dags att summera
vad som hänt och inte
vem man ska harrangera
och vem ska, helst, förtvina ?

Vi börjar med Busch
fortsatta: Usch (!)
Han visst sig aldrig lär
för honom åt pipan det bär

Nu kollar vi med Putin
och hans intriganta stuk
han fått nån titel så fin
fast han , mest, fyllt egen buk

Och så slapp vi Blair
han sa till oss: Good Bye
fast vi säger : Bläh (!)
hans politik var blaj

Och till den svenska Maud
vi skriker ut protester
med hennes hemska dåd
får vi leva på rester

Och till dagens ungdom
vi riktar några ord
var försiktig med dryckjom
så slipper vi fler mord

Och till alla pappor och mammor
vi strör ut några råd
håll reda på Era barn, så
hamnar de ej i beråd

Och till landets skolminister
vi har ett enkelt krav
betala mycket mot alla brister
se till att det blir av (!!)

Till slut jag till alla Goda
En Julhälsning sänder
Det skulle va en Stor Dag
om Vi blev flest i ALLA länder........





Fri vers av Mats Henricson
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-21 13:31



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Du summerat det,
som hänt, vad de
flesta av oss känt,
nu har vi det på
pränt...2008,
skribent, hoppas
jag blir, bara gott,
då allt, till det bästa
har vänt...
2008-01-07

  Lyckohäxan Enediel
Härligt skrivet med rim å allt!
Du fick verkligen med de stora tyngpunkterna här...bra!!
*tummen upp*
2007-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Såväl Bush som Blair är 33:e gradens frimurare.
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska