Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det som händer???

 

Jag har använt poeter.se för att läsa andras texter
och för att få respons på det jag själv skriver.
Det har gett mig så mycket
det har stärkt mitt självförtroende
och givit mig de bästa vänner.
Aldrig har jag någonstans kunna föra samtal
på samma vis som här.
Jag kan inte förstå att jag missat allt otrevligt här.Jag är inne nästan varje dag och jag har knappt mer än anat att det varit osämja.
Hur kan det få gå så långt att ansvarig för sidan väljer att lägga ner??
Att få skriva här är ju en förmån. Något man gör frivilligt.
Att då hålla på att klanka ner på dem som gör ett jättejobb för att sidan ska få finnas... det överstiger mitt förstånd!!

Jag hoppas att på något sätt ska poeter.se få finnas kvar. Jag har mitt medlemskap kvar fram till sommaren och vill inte mista en enda dag av den återstående tiden.

Den bästa julklapp jag kan få är att få ha kvar möjligheten att skriva här och "umgås" med mina vänner här!!

/Johanna




Övriga genrer av Jojo
Läst 341 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-21 16:53



Bookmark and Share


  aftermath
på något sätt ska det fortgå!
2007-12-27

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet...må alla goda krafter samverka för sajtens överlevnad och lyckosamma framtid... vi behöver denna underbara arena för skrivandet och vänskapandet...ja...
2007-12-25

  Pulsatilla
Kunde inte sägas bättre!
2007-12-22

  kärleksbarn
ABSOLUT! jag håller med dig...jag tycker detär helt absurt att folk gått så rejält över gränsen. nog har jag hört sura toner, men tänkt att idioter finns det överallt. tydligen är de inte bara idioter, utan jubelidioter. tragiskt att inte uppskatta det fina vi har.
2007-12-22

    © Birgitta Wäppling VIP
Läste igenkännande dina rader, och instämmer i varje ord.
2007-12-21

  glittertindra
instämmer...
2007-12-21

  Mangal VIP
Instämmer!
2007-12-21

  Jack E. Gladh VIP
Instämmer helt och fullt med dig.
En fantastiskt process för många av oss.
Poeter.se måste bara fortsätta.
2007-12-21

  thyra
Samma känsla och tankar här, men mitt medlemsskap varar bara till artonde januari. Sorg!
2007-12-21

  Nicklasb
Jag känner precis som du!!!
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo