Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
no need for words now no need for words casiopeia hon kom aldrig närmre? över tröskeln: History


Broken radio

lite snabbt innan bussen
det enda som var sant

jag också.
allting framför
kanske det försvinner; klipper sönder ljuset
Och jag kan fly nu

blod-lava

metamorfos - vi fastnar i sista stadiet
hamnar dit vi skulle
there is no space

någon har blåst i ett glas
inglasade virvelvindar av damm och
virvlar i taket
virvlar i taket

spring sakta
jag fångar
stoff av allting, stoff, bara en massa stoff och korn
planeter hår från
en våning i eiffeltornet

bestick av silver och en duk av sammet
ovanför: våra blickar utåt
there is no space
hon vänder ansiktet
lyfter på klacken
besticket klirrar mot porslinstallriken
fisken är död
vinet stelnar, de spelar


blod-lava

jag har gnagt naglar för elva år och mer
barnen får fortfarande metall och grundämnen, lera
men vi vill bort
\"simma med valar\"
saker att göra innan man .. innan ens skiva stannar
Press Forward

rofyllt stänger de ögon
för att få vackrare delar
böjelser & begär-inga ord längre.
mänskligheten befriad - bokstavligen speechless?!
över tröskeln: historia


there is no space
litade du på rytmen
hade du också kunnat fly

(men jag kom aldrig närmre)




Fri vers av Nemona
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-21 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona