Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågor och svar.


Istället för TV:n en stund.

 vilket djur säger aldrig nej?                                                           Jessen.

                     

 

Vilket djur väcker korna?                                                                Nötväcka.

 

Vilket djur har sämst bordsskick?                                                    Spillkråka.

 

Vilket djur är tystast?                                                                       Tigern.

 

Vilket djur är störst?                                                                         Enorm

 

Vilket djur är alltid med på lucia?                                                    Tärnan.

 

Vilka djur är fackanslutna?                                                               Lodjur.

 

Vilket djur går sämst i skogen?                                                         Gorilla.

 

Vilket djur är modigast?                                                                     Järven.

 

Vilket djur är coolast?                                                                        Svalan.

 

Vilket djur fattar bäst?                                                                        Hajar.

 

Vilket djur är mest generös?                                                              Geting

 

Vem får aldrig fisk i sitt nät?                                                              Spindeln.

 

Vilket djur ska man rådfråga när man ska köpa nya skor?                                Kängurun.

 

Vilket djur lämnar festen sist?                                                            Gåsen.

 

Vilket djur är det första man träffar i bibeln?                                      Biet.

 

Vilket djur är slarvigast?                                                                     Havsörn.

 

Vilket djur ser bra?                                                                              Zebra.

 

 

Gott nytt år!




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 1316 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-12-21 23:00



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Hjärnbryderi
att roa sig
och kompiarna med!
Tack för kul läsning!
2008-08-11

    sunnanvind
:)) Tack för rolig läsning!
2008-03-14

    Bodil Sandberg
Som nån sa:I LOVE IT!!!!!!!!
2008-02-06

  wayward - taiga
vilka fåglar säger aldrig nej! - yessen
2008-01-26

  * Ammi *
trevlig läsning! Gott nytt år
2007-12-28

    © Birgitta Wäppling VIP
:)
2007-12-23

    Maria Malm
Kul och mysigt.
2007-12-23

  Per Rydberg
Mysiga nötter!
2007-12-22

    Cajsa
Bra skrivet
2007-12-22

  Gunilla Söderström Hallström
roligt, bra ska spara det.
2007-12-22

  Madjori
I love it....bravo!!!
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta