Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fisken blir alltid större, om den får växa ett par år.


Så sant, så sant.

År månader och dagar.
Historier du gärna berättar,
fast än minnet flagnar.
Vem är dum och dig rättar?

Försköna vad du vill.
Sanningen är inte alltid nära,
men sånt ska ju till.
Ingen ångest ska du bära.




Övriga genrer av Alarik
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-12-22 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alarik