Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljugarbänk


tre farbröder kom till mig
och ville inte gå
Waldenbrog, holländskt eller
möjligen belgiskt,
Öznavi, som från trakterna
omkring Turkiet
och Lallander som var glad
att han levde,
ser du tre män sitta
över samma kopp kaffe
kan det vara dom
jag vet inte
vad dom viskar
en dikt en roman eller sång
eller bara
början på den vida
Arabiska öknen i oss
som dadlar smakar och
en hundraårig hand
jag tror dom spelade
kort och badminton
med varann
Waldenbrog, Öznavi, Lallander




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 19:55



Bookmark and Share


  glittertindra
jag tror dessa ljugarbänkar skulle kunna förändra världen... :)
2007-12-23

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=GqNGhcdtMbc

2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm