Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Tiden står stilla

 

 

 

de säger att gräset är grönare på andra sidan
men jag bryr mig inte om gräs
för jag har ju hela himlen i dina isblå ögon

de säger att det finns fler fiskar i havet
och nog har jag märkt att det finns fler
bara på jobbet så flörtar de och kastar blickar
men de fastnar aldrig på min kärlekskrok
fler fiskar i havet
javisst
men ingen simmar som du

de säger att tiden läker alla sår
att allt blir bättre ju mer tiden går
men sedan du gick
så har tiden stått stilla

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 743 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-12-22 21:00



Bookmark and Share


  iily
Riktigt bra!
2008-01-06

  objekt3
silverfisk!
2007-12-26

    NovaHI
helt helt underbar, sjukt bra skriven!
2007-12-25

    vide
Någon sa till mig en gång:
\"Gräset är inte grönare på andra sidan,
det har bara en annan grön nyans\"
Kom att tänka på det när jag läste din dikt.
Tycker det är tänkvärt
2007-12-23

    ~maria~
Skit bar skrivet min vän!
\"de säger att tiden läker alla sår
att allt blir bättre ju mer tiden går
men sedan du gick
så har tiden stått stilla\"
Det här stycket tyckte jag nog extra mkt om,en riktigt bra slutkläm. Ja ibland känns det som om tiden står stilla när någon man älskar har lämnat en, vilket sätt de än är på.
2007-12-23

  hurt and broken
Åh,vad bra..!

Vet vad du menar
Kärleken å hjärtat vet inte att tiden,å åren går..
Den kan växa sig starkare,även i frånvaron av den andra..
2007-12-23

  Vilsen Annette-hittar vägen
Otroligt vacker!!!
2007-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Underbart detta med himlen i de isblå ögonen!
2007-12-23

  © anakreon VIP
Bland det bästa jag läst på länge!
Applåden ekar!
Carl-Erik
2007-12-23

  Louise. J
Så \"fucking\" underbar.
Du har gjort det, igen.
Helt klart ett bokmärke.
Tack Nicklas ;)
2007-12-23

  octobertragedy
rent och snyggt skrivet, och om den hade varit om mig hade jag smält ner på golvet och dött ungefär ;)
2007-12-23

    ingvar VIP
Du är en mycket duktig \"kärlekslyriker\", om jag får kalla det så!
2007-12-22

  Matilda Linnéa Tinér
oj
bra
och
bara
underbar.
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP