Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda stjärnor

Stjärnorna färgades röda

av

våra fotsteg

och

din hand

var nyss en eldsprutande drake

mot

min kropp som rörde sig mot din

som vågor

sträcker ut

och

krusar en mångata

när

vinden leker tafatt

och

vi blundade aldrig

när

våra kroppar blev ett stjärntecken

ni på jorden kallade

samlag




Fri vers av Zekehl
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-22 22:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bokmärket av misstag, ville bara säga att på Åland är samlag Konsum. Men din text är ändå fin. Är det hyggligt väder i Ystad så här års annars? Är osten något så är den ju ändå Ystad.
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl