Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu vänder det mot ljusare tider! Må ljuset strömma in i varje själ. Tankarna på Er Poeter, inklusive alla, är många och varma just nu. GOD JUL!


Jag lägger min hand i din

Jag lägger min hand i din
säg, får jag lägga den där?
Din hand är så kall mot min
du vet att jag har dig kär.

Jag lägger min hand i din
om också vi trätade nyss
min hand är så varm mot din.
Vet du, du somnade nyss!

Jag tänker på alla dem
som vilsna går ute i kväll
och hoppas de hittar hem
till lycka, till glädje, till skratt.

Jag lägger min hand i din
och säger: snälla, förlåt
och tack för att du är min
hur än jag har burit mig åt.

I morgon är ännu en dag
från mörker till ljus går vi nu
ett enda ord viskar jag
det ordet är kort, det är DU!







Fri vers av ingvar VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-23 00:20



Bookmark and Share


  Therés
sååå enormt vacker! MVG från mig
2008-05-28

  Eva Enjebo/Drugge VIP
O den var vacker.
Den gick rakt in i hjärtat
2008-01-17

    medlidande
så vackert.. blir berörd ända in i hjärtat<3
2007-12-23

    höstlövet
underbart vackert.
livsbejakande, ömt, och helt enkelt klockrent.

bokmärker :)
2007-12-23

    sunnanvind
underbara rader av värme och ömhet!
2007-12-23

  glittertindra
så vacker, blir riktigt tårögd här.. att få hålla någons hand trots att man \"burit sig åt\" är nog kärlek... och de som inte har det så, hoppas de inte förlorat hoppet om kärleken..
2007-12-23

  Erik L
Fin dikt och vissa partier var väldigt bra! Jag gillade i synnerhet den första och sista strofen.
2007-12-23

  Sofiapoema
riktigt vacker! speciellt versen
\"Jag lägger min hand i din
och säger: snälla, förlåt
och tack för att du är min
hur än jag har burit mig åt.\"

den kan många kääna igen sig i.
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP