Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stort hjärta av kärlek

Ja ett mycket stort hjärta
av kärlek
Det vill jag sända till Jof och hans familj
med förhoppning om att sår ska läka
och om en önskan om en underbar Jul
med önskan att allt ska lösa sig
att allt blir bra igen!

I går förstod jag inte
vad händer egentligen
Idag har jag fattat
och är både ledsen och arg
Hur kan människor vara så elaka
varför förstöra något som är så bra
Att något finns för vår skull
vi som älskar att skriva
att det ska försöras...
Ondska...
I min hjärna kan jag inte förstå
just varför människor beter sig så
Det är ofattbart!

Jag vill också önska ALLA
en riktigt GOD JUL
alla mina skrivarvänner
och alla andra underbara poeter här

Dela med er av er kärlek
ställ upp för vänner och familj
Låt kärlek mellan människor vinna
för den är starkast
och tillsammans blir vi ännu starkare!

Kramas MYCKET
och Julkramar till er alla!




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-23 12:13



Bookmark and Share


  R-M
Ljuvligt skrivet :) julkramar!
2007-12-25

  coffe
god varm jul och gott nytt sött år.c
2007-12-24

  vapendragare
god jul :)
2007-12-23

  Rosmarin
God Jul!
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen