Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var ett sms :)




God Jul(rim) :)

Hej där i stugan med frugan eller barnen
där det fifflas och pysslas med julrim och granen
som barrar som fan fast den köptes igår
fast man får väl va tacksam att den fortfarande står
och att julen nu blev lite småvit ändå.

Så mitt i allt kakbak och panikslaget strul
vill jag önska er alla

en riktigt God Jul!




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 815 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-24 10:46



Bookmark and Share


  Thurizas
*tokler* ja visst var det så,till och med plastgranen som mor hade verkade barra.jag tror det är vårat skitväder som ställer till det minsan.

*kramelikram*
2007-12-28

  Sländan
God jul vännen! Fan, till och med plastgranen barrar i år...
2007-12-24

  Ulf Lagerholm
okey, nästan all rims are taken
men ännu håller sig tomten vaken
har så smått börjat tända veken
för att snart ge sig ut i juleleken -

GOD JUL önskar jag alla fullst.
urkassa rimsmeder
2007-12-24

    Nattviol
man får alltid vara tacksam
för det som åter.. står

och den lilla plastgranen
som står på bordet mitt
behöver jag inte ens vattna..

så sluta stressa runt
en dag som denna
ta ett andetag i taget
och bara mys

vad annars kan man göra?
; ))

tack för din önskan om en
god jul - önskar dig
det samma!!

kraaam
2007-12-24
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken