Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite fritt ur huvudet om sommaren

de gånger sommaren är något bra




sommarschludder

ligga i fören på en träbåt
med ansiktet mot vattnet
inte riktigt våga titta ned

gamla träskor som knattrar grus
för stora och dina

äta gott o blandat under en grankrona
dropparna regn stora och ploppiga

klä sig rent och heltäckande
när kroppen varit naken hela dagen
upptäcka spegéln på vägen ut
blinka till sig själv

se torkande tvätt

höra en bil, känner igen

se grannen dra ut en trasig filt

och kaffet

jag känner mig bra

bara för att jag kokade det

behöver inte ringa någon

jag svarar ändå




Övriga genrer av vissla
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-17 22:39



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Gud vilka härliga bilder som dök upp i mitt huvud tack vare denna dikt.En femma o en favvo!
2005-05-21

    ej medlem längre
sköna bilder... sommardåsigheten finns fångad i dikten
2005-05-17
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla