Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla som läser

Tänk att människor
man aldrig mött
kan skänka
själen osynliga frön
av glädje
som berikar så mycket
tänk att människor
man aldrig mött
kan skänka dagarna
så mycket solsken
att världens frön
växer sig till starka träd

 

*TACK ALLA SOM LÄSER*

 




Övriga genrer av ~~*MariamAurore*~~
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-25 03:55



Bookmark and Share


  katiana
Håller med. Visst är det fantastiskt! Fint fångar du denna speciella glädje.
2007-12-25

    EMITSTI
Fint fångat:)
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~