Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du ?

Vet du hur underbar du är
hur varje leende du ger mig
är likt regn för rosen uti öknen

hur varje blick du ger
är likt solsken för ett frö

vet du hur underbar du är
att varje gång jag dig möter
föds lyckan om och om i mina
sinnen

glädjens melodi
skrivs gång på gång
med geniala toner

vet du hur underbar du är
din röst är sammetslen
beröring mot min kind
ditt skratt
är likt ett regn
som släcker törst

du är den ros
som lyser mest
av alla rosorna
som gror

underbar är du

 



Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 616 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-28 01:50



Bookmark and Share


  sommarmoln
Åh, denna ljuvliga och, vemodiga kärlek...:)
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~