Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under nya stjärnor

Säg mig är det nya stjärnor
under himlavalvets hand i natt
föds en ny för var sekund
som regnet smeker kinden

för varje sten som
formas under fötterna
för varje gruskorn
som blir sand
i livets hav

säg mig är det under nya stjärnor
som vi famnar vågorna
som vi öppnar våra stängda
känslor

är det under nya broar
vi bygger sandslott av
gyllne drömmar

är det under nya nätter
vi famlar under mörka timmar
för att finna
glittret ifrån stjärnorna
i håret

är det under nya stjärnor
du samlar snäckorna
med havets brus
säg är det?

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 600 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-18 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~