Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vackraste får bara du

De doftar pressade lavendel
i ett doftkrus
de doftar torkat rosenblad
i ett urdrucket krus
de doftar berusande
havets toner
de spelar hela havets symfoni
en melodi som bara
vågorna kan tyda
som bara salta vågors
stänk kan minna om

 

de doftar barfotaafton
i gräset
natthimlens stjärnor
som tindrar likt pärlor
förtrollar likt diamant

de doftar
visorna vi skrev till månen
när sanden var varm
och drömmarna förgyllda

de doftar timmar
i midnattens hemligheter

och de vackaste
får bara du av mina
drömmar

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 648 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-30 22:55



Bookmark and Share


  stenhur VIP
dofter,aningar, ordslingor som arabesker, löften - skönhet!
2010-11-15

    ej medlem längre
väldigt vackert
2010-09-30

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket vacker dikt, innerlig och naturromantiskt.
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~