Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädda vart och ett i grönskans tyg

skimrande var trädens klädedräkt
klädda vart och ett i grönskans tyg
vinden dansade med havets vågor
i det ögonblick de kysste stranden
sammetslen

skimrande var trädens klädedräkt
klädda vart och i ett i grönskans tyg
dansar barfota i gryningens
födelse känner daggen
från ett blad mot handen
när jag plockar morgonens
första ögonblick

liksom jag plockar pärlor
utav minnen
för att trä på styrkans tråd
liksom jag
väljer havets snäckor
liksom skatter
för mitt sinne

skimrande var trädens klädedtäkt
klädda vart och ett
i grönskans tyg
så underskönt

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-29 03:16



Bookmark and Share


  stenhur VIP
ljuvligt dansande dikt...
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~