Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under Sinais stjärnhimmel vandrar hon ännu barfota

Genom öknens djupblå nätter
mellan köldens smekningar
vandrar hon under Sinais stjärnhimmel
barfota och bärande ett krus
av drömmar

bärande på dropparna
av längtans hav
havande med
visheten och styrkan
bärande på helande
kraft

hon vandrar över öknens sand
hand i hand
med törstens
timma

hon vandrar ännu
barfota
under djupblå nätter
med öknen som
sin karta
och med havet som kompass
i fjärran






Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 731 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-18 02:35



Bookmark and Share


  walborg
Vackra bilder och associationer i texten.
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~