Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I timmar

I timmar innan gryningen
jag räknar stjärnorna
jag räknar månens skimrande
och nattens tysta visor
I timmar innan gryningen
jag räknar blommorna
som ängen lärde le
som natten lärde hemligheter
I timmar innan gryningen
jag räknar
daggens droppar
där i trädets grenar
de lyser liksom pärlors glans
så underbara
för mitt öga

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-16 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~