Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nolato blues

Nej
jag kommer inte arbeta på fabriken mera
för mycket melankoli
och tristess

chefen bryr sig inte
arbetarna är från en annan planet
jag passas inte in

Nej
jag kommer inte arbeta på fabriken mera
för mycket melankoli
och tristess

Håll käften o känn svetten
gå upp tidigt och kom hem sent
ingen bryr sig

Hur du mår?

chefen bryr sig inte
arbetarna är från en annan planet
jag passas inte in

Nej
jag kommer inte arbeta på fabriken mera
för mycket melankoli
och tristess




Fri vers av Neal
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-12-25 19:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vore glad om jag hade en fabrik att arbeta på.
2007-12-25

  Patrik Englund VIP
jag tycker den är läsvänlig och skönt med upprepningarna.
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal