Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart / jag ger mig till dig


dina ögon
kedjorna
dina händer
tvångströjan
hela du
fängelset

innan du får mig vill jag bara veta en sak

är det här du
eller någon helt annan




Övriga genrer av duarminhjalte
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-25 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duarminhjalte