Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. ensam söker

mitt namn är ingen
och jag är alldeles för ung
jag tycker om att uttala mig om saker jag inte har en aning om
ibland så tror jag på kärlek, men oftast inte
jag dricker alldeles för mycket grönt te
och ibland så hoppas jag på att bli förstörd
mitt hjärta är grått likt en sten
men det gör mig ingenting
jag svarar på tilltal
och gör allt du vill
hör av dig vid intresse till

ensamnummer987822200010




Övriga genrer av duarminhjalte
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-10 23:02



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
annorulunda dikt som innehåller några fina guldkorn av vemod
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

duarminhjalte