Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. Sömnlös

jag ser att du sover
men mina fingrar kan ändå inte
hålla sig borta
vill utforska varje kvadratcentimeter
av din hud
få känna dina brister, dina fel
och samtidigt din totala perfektion

du är för bra för mig
för vacker
jag bara vet det
så jag ligger sömnlös
bara tittar och andas in
det kan ta slut när som helst
aldrig hålla på för alltid
men jag skall bevara i minnet
hur du fick mig att känna
som att jag var värd
Någonting




Fri vers av duarminhjalte
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-23 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duarminhjalte