Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iPod


spåren blandas
som i en mixer
sätts på och spelar
den mest känslosamma biten
översvämmning
av känslor
tårar visar sig ljudlöst
lämnar våta avtryck
men inga bestående spår
allt är som förut
kommer aldrig att ändras
låst i sitt hjärta
av känslor som borde förvunnit
jag är rädd
för dig
fortfarande




Övriga genrer av duarminhjalte
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-08 22:25



Bookmark and Share


    Sandrew
Fy fan vad vackert. Underbart.
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

duarminhjalte