Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. jag fångar klockan, önskar mig och hoppas (fast vet ändå)




får jag drunkna i dig
i dina ögon
dom är vackra
som få
kan dö
för dig
men det hör inte hit

ibland så önskar jag
att jag vore någon annan
för ofta
önskar att jag vore
din
med dig
alltid

önskningar
är önskningar
och kommer alltid
att vara önskningar
klockan är 02.02
så jag får önska mig
dig




Övriga genrer av duarminhjalte
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-16 01:38



Bookmark and Share


  menjagvillinte
fånga klockan ftw <333
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

duarminhjalte