Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro, hopp och meningslöshet?



knäpper jackan
går ut i kylan
ingen följer efter
varför ingen förändring
från igår?
trodde, hoppades, ville
men inget hände
kommer det någonsin ändras
känns inte så
men hoppet lever kvar
det sista som lämnar människan
är det inte så?




Övriga genrer av duarminhjalte
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-20 20:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om man verkligen tror blir det en förändring. Men det är fråga om vad eller vem man tror på.
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

duarminhjalte