Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. glasskal



du vet
alla vet
så känns det
som att ni kan se rakt genom mig
glasskal
är det det jag har?
jag kämpar på
försöker dölja
men det verkar stå
skrivet i min panna
\"nolla\"





Övriga genrer av duarminhjalte
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-24 21:10



Bookmark and Share


  menjagvillinte
Du lilla älskling! Det enda som står i din panna är underbar! och försök inte få någon att tro något annat!
2008-03-29

  Lyckohäxan Enediel
Aj fan...men hur jag än försöker titta på din panna så står det inget där ;)

Bra skrivet och jag personligen anser att det är bra att visa alla sina sidor..det är ett bra sätt att göra sig av med de sidor man inte är så glad åt.
Att dölja dem gör att man ger sina sämre sidor plats att gro och växa på.
Ja lite tankar som väcktes när jag läste din text...
Kram!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

duarminhjalte