Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. du & jag musiken

ljusen lugnar ner sig
några lampor släcks
där står men ensam
snurrar runt i criklar
dansar med sig själv
klockan slår 2
känslorna slår 100%
helvete
inte ikväll igen
alkoholen förvsvinner
finns fortfarande där
men nu spelar det ingen roll
hämtar sin jacka
vandrar hem
ensam
det är du och jag ikväll musiken
du och jag




Övriga genrer av duarminhjalte
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duarminhjalte