Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lätt

Nä jag är inte lätt
och minnen försöker jag radera
hur
när
ska jag gå vidare
vad hjälper tårar
bara för stunden
de lättar på trycket
en liten stund
tills man tänker igen




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-26 02:47



Bookmark and Share


    Maria Malm
Processer kan ta lång tid, därför att de måste..
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen