Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
någon tyckte jag borde visa det här mera synligt...


poeter.se - mitt senaste debattinlägg



Tydligen blir det en fortsättning, förhoppningsvis utan några drastiska förändringar. Om Johannes inte orkar gör han klokt i att lämna över. För mig har krisen inneburit, att jag börjat läsa sidan noggrannare och börjat strunta i ovidkommande detaljer, som det här med statistiken, som alltid är missvisande. All statistik ljuger alltid. Den kan bara mäta kvantitet, medan kvalitet är allt som betyder något. Sidan bör få fortsätta så orubbad som möjligt för dess kvaliteters skull, inte för dess kvantiteter.




Övriga genrer av Aurelio
Läst 329 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-26 10:18



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet...ja...
2008-01-03

  "Silver" VIP
Instämmer helt. Den här sidan har verkligen många kvaliteter!
2007-12-26

    © Birgitta Wäppling VIP
Instämmer!
2007-12-26

    ej medlem längre
Ja!
2007-12-26

  thyra
Håller med!
2007-12-26

  katt.inc
Bra! Och jag håller med.
2007-12-26

  Lena Renman
Hej
Håller med dig!

Lena
2007-12-26

  Lejonhjärtas poesi
Klokt talat och hellre kvalitet än kvantitet. Med önskan om god fortsättning för såväl poeter.se som dig.
2007-12-26

  Per Rydberg
Huvudet på spiken! Instämmer i både innehåll och din väns uppmaning att skriva detta för oss alla att läsa!
mvh
Per
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio