Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fröjdefull jul vi få

Stjärnorna de tindra så klara
många barn får lyckliga vara
inte alla dock tyvärr
julen kan ofta lämna ärr

Nu dricks sprit vid varje helg
vi tackom nu så gärna
vid jul töms varje ölbutelj
vi dricker ju så gärna

Stjärnorna de tindra så klara
gossarna vill ju festa lite bara
en gång så var julen ett
budskap om glädje så stor




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-26 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk