Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryddat med döden

 

slängde en kyss över staden
över allting som inte kan ta slut
jag längtar efter verklighet
en verklighet där allting är sant

kan jag ta på dina linjer
eller faller det bort på en sekund
kan jag mäta alla avstånd
eller faller det bort på en liten stund

spelar det någon roll
om livet tar oss, bit för bit
spelar det någon roll
om tanken tänder eld på vår aptit
för vad behövs egentligen
vad behövs när slutet kommer
vad spelar allting för roll

slänger en kyss över staden
den ler av känslan att någon vill ha den
jag slår ett slag för alla dagar
alla dagar jag har kryddat med döden
det finns ett slut, jag accepterar
vad är det värt, jag filosoferar 
det är värt allt, precis allt




Övriga genrer av Mike
Läst 617 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-12-26 15:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
=) För det första så är titeln fantastico!
Andra kryddar med Tabasco på sin höjd.
Jaha ja! är kört redan vid första, andra, tredje raden.. I´m in love! Vid fjärde..tar jag in allt...så reser sig huden överallt =O sista versen, "slänger en slängkyss över staden den ler av känslan att någon vill ha den.." I love love love it! Slutet landar mjukt av insikt och acceptans någon helt annanstans..kryddad med kärlekens dans, i livet med en blomsterkrans på din hjässa och nu.. ska jag sluta mässa, hihi from a daydreamer and the first One.(lyssnar på U2).....Is you ;-) Kram Z*
2013-10-31

    Bodil Sandberg
En förbaskat snygg text...så elegant du lindar de bejakande tankarna i vemod!!!
2007-12-27

    Bim
..tycker om..allt!
2007-12-27

  isabel louise
riktigt bra skrivet! härlig rytm :)
2007-12-27

    ....
det här e så bra!!
2007-12-27

  Lilla My* VIP
En riktig verklighet där allting är riktigt sant..på riktigt äkta sant...det är värt varenda sekund på vägen vi alla går mot döden..Lev och njut den vägen**
Underbar text med djup och upprepningar som går in!!
2007-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Du har rätt. Allt.
2007-12-26

  octobertragedy
jag beundrar sättet du skriver på, längtar efter att få läsa mer.
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike