Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lekte med orden i hoppfull ingivelse.


Alltid en annan dag


annandag jul
vilken annan dag? en andra dag
som vi har fått till skänks?
måndagar är alltid annandagar
om lördag är en afton
månens dagar
månas dagar
jag är mina måndagar
när jag bannlyst alla måsten

det gryr en annan dag
varenda morgon
en annandag femtiotvå gånger varje år
det finns alltid något annat någon annan
inom dig Den Andre
och på andra sidan mörkret
andra årstider

där sprakar gnistan
annanhetens
andra dagar upplysta av annat liv







Fri vers av Måna N. Berger
Läst 493 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-26 16:26



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
ja andra dagar är dagen i går...? ler o önskar dig den bästa av fortsättningar
2007-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Hoppsan...Såg du \"Sin Eater\"?

Underbart detta med att bannlysa alla måsten!
Trist att samhällssystemet alltid vill bannlysa vår frihet.
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger